Goedkoop (VCA) bemande verhuislift huren!

Goedkoop verhuislift huren

Bij ons huurt u betrouwbaar en goedkoop snel een verhuislift vaak kunnen wij binnen een uur al bij u op de locatie zijn!

Onze ervaren gecertificeerde medewerkers plaatsen en bedienen voor u de lift.

Ja, u hoort het goed! Een verhuisservice die niet alleen betrouwbaar en op maat is, maar ook nog eens de goedkoopste. Wij durven met zekerheid te zeggen dat wij de beste prijs/kwaliteit verhouding aanbieden in de regio.

Onze tarieven bestaan uit vaste prijzen. Hiermee voorkomen wij dat u als klant onverwachts te maken krijgt met extra kosten. U betaald per uur en niet per item. De aangeboden paketten zijn hieronder  te vinden.

Heeft u een keuze kunnen maken? Reserveer dan direct door het gewenste pakket te boeken. Dankzij onze flexibele verhuisservice kunnen we vaak binnen een uur al bij u op de stoep staan!

€ 75

1 uur

€ 120

2 uur

€ 160

3 uur

Extra diensten & materialen:

Kwaliteit

Kwaliteit is een belangrijk kernwaarde voor ons bedrijf. Onze verhuizers zullen ten alle tijden voorzichtig en veilig werk verrichten. Daarnaast beschikt elke verhuizer over een VCA certificaat.

Eerlijke prijs

Wij werken op een transparante manier. Prijzen worden vooraf besproken waardoor verassingen worden voorkomen. U betaald bij ons een vast tarief.

Betaalwijze

Betaal pas wanneer de opdracht afgerond is! U kunt op verschillende manieren betalen. Zo accepteren wij contant, pin of een overboeking.

No building is too high for us, we bring your things to the top!